Online könyvelés

A mai világ gyorsuló technikai fejlődése lehetővé teszi az online könyvelés világát!

Napjainkban már nincsnek határok a könyvelésben , másik városban, megyében sőt országhatárokon kívül is választhat könyvelőt.
A könyvelésnek ez a módja is mindenképp kapcsolat felvétellel indul, ami nem személyes hanem különböző internetes forrásokon keresztül.

Én magam kicsit nehezen barátkoztam meg a könyvelés ezen módjával, de most már látom, hogy ki kell nyitni a világ felé. Irodánk nagy erőssége, hogy én 22 éves szakmai tapasztalattal képviselem az irodát, a lányom pedig a fiatalos lendületével és technikai felkészültségével, így nagyon jól kiegészítjük egymást.

Online könyvelés folyamata:
Ha kíváncsi vagy és még esetleg határozatlan , hogy ki is legyen a könyvelőd? Keress meg minket egy beszélgetésre az online elérhetőségek bármelyikén és még utána is dönthetsz, hogy ránk bízod a vállalkozásod, vagy esetleg mást keresel.


Ha mellettünk döntesz, abban az esetben megbeszéljük a teendőket, mi szükséges a vállalkozás vagy cég indításához és elektronikusan eljuttatod részünkre a dokumentumokat és a továbbiakban is ezen módon fogjuk tartani a kapcsolatot.