Rólunk

Történetünk

Könyvelőirodámat 2001-ben alapítottam és a mai napig működünk, mint Bánfi Könyvelőiroda és 2013-tól pedig kiegészült az irodánk az ügyfelek szélesebb szolgáltatásainak teljesítése érdekében az ÉSZ-Kontír Kft megalapításával.

Az ÉSZ egy mozaik szó Éva és Szabina nevéből adódóan. Az Éva én vagyok az egész iroda megálmodója, Szabina pedig a lányom, aki csatlakozott hozzám és most együtt, közös erővel építjük az irodánkat.

Csapatunkhoz tartozik Timi és Andi, akik szintén velünk közösen végzik a napi feladatokat az irodában. Jelenleg igy 4 –en dolgozunk együtt és építjük az ügyfélkört.

Mindenkinek megvan az egyéniségéhez illő feladata, amit maximális teljesít is.

Én, Éva vagyok az iroda vezetője , a sok éves tapasztalattal a hátam mögött, de még most is azt mondom magamról, a sok nehézség árán is, hogy soha nem csinálnék mást. „Imádom a munkám!”

Szabina a lányom, Ő hozza az irodába a fiatal lendületet , az online világot , így nagyon jól kiegészítjük egymást. Amig én a „tyúkanyó” szerepet töltöm be, Ő a fiatalok könyvelője és a jövő az Ő kezében van, ezért is tud irodánk ilyen jól fejlődni, mert aki a gondoskodást igényli az is, megtalálja nálunk a számítását és a kevésbé gondoskodást igénylő, pörgős, mobil, online vállalkozók is.

Timi, Ő a kommunikatív, szerintem legszuperebb ügyintéző a világon. Nem ismer lehetetlent, olyan ügy nem létezik amit Ő ne tudna elintézi. Az informatika területén is nagyon jártas, mindig pozitív gondolkodása viszi előre irodánkat.

Andi, pedig a precizitás, akinek egyszer kell elmondani valamit és már is magáévá teszi. Átgondolt és megfontolt szakmai tudásával erős pillére az irodának. Szóval ,ez a mi csapatunk és büszkén hangoztatom bárhol amikor megkérdezik : „Nekem egy szuper csapatom van!” és kell ettől több…

Irodánk Nagyszénáson található, de úgy gondolom, hogy az online világ terjedésével mindegy is, hogy hol vagyunk.

Jelenleg 160 elégedett ügyfélnek végezzük a könyvelését a Kft-től egészen a őstermelőkig.

Specialitásunk a terület sajátossága miatt az őstermelők, Őstermelők családi gazdasága.


A vállalkozás vezetőjével együtt gondolkodva, folyamatosan javaslatokat adunk az eredményes működéshez.
Ügyfeleink nyugalmát szakmai felelősségbiztosításunk garantálja.

Naprakész információkkal állunk rendelkezésre és bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhatnak hozzánk Ügyfeleink.

Viszonzásul mi is számítunk arra, hogy időben és a megbeszéltek alapján kapjuk meg a könyveléshez szükséges információkat.

„A hosszú távú kapcsolat alapja a bizalom!”

-mint ahogy ezt a több éves tapasztalat is mutatja.